Welk type kapsel past bij mij?

Omdat er veel kapsels zullen zijn die bij uw gezichtsvorm passen, kan het moeilijk zijn om te weten waar u moet beginnen. De basisregel voor het vinden van een geweldig kapsel voor je gezichtsvorm is om je beste eigenschappen te benadrukken. Je ziet je favoriete celeb dit nieuwe trendy kapsel dragen, en dan besluit je het voor jezelf te kopen. Je realiseert je meteen dat het er nogal vreselijk uitziet en je hebt meteen spijt van je beslissing.

Is dit je al eerder overkomen? Het probleem ligt niet bij jou, maar bij het kapsel dat je gezichtsvorm niet flatteert. Goed nieuws is, er zijn nu zoveel apps voor gezichtsvorm die je kunnen helpen erachter te komen welke kapsels bij je passen voordat je aan de slag gaat. Hoewel dit je niet precies de exacte gezichtsvorm geeft die je hebt, kun je wel experimenteren met hoe bepaalde kapsels en haarlengtes eruit zouden zien. Ronde gezichten zijn meestal babygezichten, wat betekent dat je er jonger uitziet en kunt kiezen voor meer jeugdige kapsels.

Leer hoe u kunt spelen met verschillende kapsels die bij uw gezichtsvorm passen met deze favoriete kapsel-try-on-apps van de gebruiker. Nu u weet welke apps u moet gebruiken om de beste kapsels voor uw gezichtsvorm te bepalen, wordt het gemakkelijker voor u om te beslissen voor welk kapsel u moet kiezen als u voet in de salon zet. Neem de zijkanten echter niet te kort gezien de breedte van de jukbeenderen, een kapsel dat bijzonder kort is aan de zijkanten zal je oren alleen maar groter doen lijken. Celebrity-haarstylist Kristan Serafino beveelt ook een middendeel, lange bob en korte snit met een volledige top aan.

Toen ik naar apps zocht om te controleren welk kapsel bij mijn gezicht past, zorgde ik ervoor dat ik op zoek ging naar apps van hoge kwaliteit die realistische resultaten laten zien. Vergeet niet dat de beste kapsels voor ovale gezichten stijlen zijn die je haar weghouden van je gezicht en je uitgebalanceerde gelaatstrekken blootleggen. De app biedt ook specifieke haarstylingtips voor verschillende gezichtsvormen die u helpen uw gezicht er evenwichtig uit te laten zien, en uw gelaatstrekken in verhouding tot elkaar door middel van haarstyling. Deze app is niet alleen gewijd aan kapsels en kleuren, maar biedt die functionaliteit wel naast make-up- en schoonheidsbewerkingen.

Op deze manier kunnen zelfs apps die u in feite een bibliotheek met verschillende kapsels laten zien, nuttiger voor u zijn. Bij het kiezen van een kapsel voor een vierkant gezicht, kunt u ervoor kiezen om de haaksheid van uw gezicht te accentueren of uw sterke kaaklijn te verzachten.