Is lang of kort haar beter voor lange gezichten?

Het is vaak het beste om te kiezen voor kortere stijlen of stijlen met veel volume. Op zoek naar een kort kapsel om je lange gezichtsvorm te flatteren? Bekijk deze 20 looks om grote haarinspiratie te krijgen. Het is een totale misvatting dat er geen coole korte kapsels zijn voor lange gezichten, vooral met opties zoals deze slanke bob. Je krijgt niet alleen het korte haar waar je voor gaat, maar je kunt ook een gladde look krijgen die je lange gezicht definieert.

We houden ervan hoe textuur de look oneindig veel schattiger en moderner maakt, hoewel het emuleert door wat textuurspray te verwarren, zoals TRESemmé 5-in-1 One Step Texture Mist. Nog een onfeilbare hit, een slappe ombré-bob bedriegt het oog naar beneden en heeft een verwijdend effect waarbij je kleur lichter begint te worden. Als het gaat om korte kapsels voor lange gezichten, is een ombré met losse, rijke meisjesbochten een eigentijdse manier om naden in je kleur te doorbreken, en de algehele look is fris, up-to-date en ziet er moeiteloos uit. Dit is een driehoekige bob (lichte hoek naar voren) met minimale gelaagdheid en tonnen textuur voor een ontspannen uiterlijk.

Houd die sloten lang als eerbetoon aan de altijd iconische Cher. Lange lagen zijn alles wat je nodig hebt met deze snit van stylist Raphael Silerio die een langer gezicht accentueert in plaats van vermomt. De top is gelaagd met langere stukken die over de korte zijkanten vallen, waardoor het veel beweging en een edgy gevoel geeft. Ik raad deze look aan voor een klant die tijd heeft in zijn levensstijl om zijn haar uit te blazen en plat te strijken.

Het is voor een vrouw die merkt dat haar haar haar draagt in plaats van haar kapsel te kunnen wiegen alsof ze het bezit. Als je omgekeerde uiteinden voor je bob wilt krijgen, zorg er dan voor dat je de lengte van je kapsel niet overdrijft. Een halflange shag met schokkerige pony is een geweldig kapsel om een lang gezicht in te korten en tegelijkertijd de ideale ovale gezichtsvorm te creëren met perfecte face-framing-lagen. De lagen mogen niet te kort worden geknipt, u wilt veel volheid behouden, omdat dit zal helpen om uw gezichtsvorm in evenwicht te brengen.

De zijgeveegde pony maakt de look compleet en het is een perfecte stijl voor iedereen met dikker haar dat zoveel volume kan produceren. Om dit specifieke soort korte kapsels voor lange gezichten te krijgen, vraag je je stylist om een pony die iets langer is bij de slapen om een meer ovale vorm te creëren, en laat je lengte tot aan je kin of sleutelbeenderen. Je wilt je kapsel relatief plat op de bovenkant van je hoofd of kruin houden om te veel lengte en verticale lijnen te vermijden. Dit haar zou perfect voor je zijn als je bereid bent om hun haar dagelijks te stylen, maar er niet veel tijd aan wilt besteden.

Een ingehouden haarwas, zoals Bed Head van TIGI Wax Stick, is genoeg om glans en definitie aan je lagen te geven. Het is ook geweldig voor dames met steil haar die minder onderhoud nodig hebben, maar toch een gestileerde look willen. De productselectie hangt volledig af van het haartype, maar op dit moment is mijn favoriete textuurproduct Slaapkamer.