Wat is de beste haarlengte voor lange gezichten?

De perfecte haarlengte voor lange gezichten is steil haar op schouderlengte. Het moet in lange lagen worden gesneden. De kortste laag moet eindigen bij de kin en je gezicht omlijsten terwijl je de botstructuur bij de kaaklijn benadrukt. Het ziet er heel formeel uit en is ideaal voor op de werkplek.

Je kunt deze look ook dragen bij enkele formele functies of samenkomen. dit kapsel is een van de bekende kapsels met een lang gezicht. Je hebt misschien de juiste outfit, accessoires en make-up gekozen, maar een kapsel dat niet bij je gezicht past, kan je stijl breken. De zware franjesstijl is ideaal voor dikker haar omdat het langer blijft zitten, maar mensen met dunner haar kunnen deze look ook omarmen.

Als het gaat om de beste kapsels voor lange gezichten, is het doel om dingen in evenwicht te brengen, je hoeken te verzachten en je gezicht er ronder van vorm uit te laten zien. Om de juiste middenscheiding te krijgen, raad ik aan om het haar niet te kort te knippen; langer is beter. Micro-pony's zijn perfect in korte kapsels voor lange gezichten, omdat ze de lengte visueel verkleinen en de jukbeenderen benadrukken. Zachte krullen en golven in langer haar zullen je gelaatstrekken opheffen, terwijl het verhogen van het volume van je haar aan de zijkanten de illusie geeft van een kortere gezichtsvorm.

Voor een flatterende halflange snit, vraag je kapper om in laagjes te knippen die op je jukbeenderen aan de voorkant rusten, zoals Jennifer Aniston - dit kan ervoor zorgen dat je gezicht er in een oogwenk korter uitziet. Aan de andere kant helpt een goed kapsel je om de beste gelaatstrekken te verbeteren en de niet zo prominente gelaatstrekken te bagatelliseren. Bij het knippen van een pageboy-snit is het belangrijk om het haar in secties te verdelen om ervoor te zorgen dat je de lange pony aan de voorkant kunt bereiken en overgaat in het langere gedeelte naar de achterkant van het hoofd. Toen ik de secties naar beneden kamde, sneed ik op de gewenste lengte door de verschillende haarsecties.

Zachte krullen en golven zullen je gelaatstrekken opheffen, terwijl het verhogen van het volume van je haar aan de zijkanten de illusie geeft van een kortere gezichtsvorm. Het kiezen van het juiste kapsel is cruciaal, omdat een slecht kapsel ervoor kan zorgen dat je gezicht er langer, breder of gewoon uit vorm uitziet. Dit krullende haar schittert met een rijke textuur en dimensie, maar het is de ruige pony die de snit edgy en uitstekend maakt en helpt een lange gezichtsvorm in balans te brengen.