Verschillende soorten kapsels?

Best Easy Updos - Snel, creatief en leukModern Curly French Roll. Dit kapsel is een gemoderniseerde French Roll. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen.

Lees meer over ons beoordelingsproces. Er zijn tal van eenvoudige opsteekkapsels voor lang haar. Als je weerbarstige krullen of kroeshaar hebt, is een updo een geweldige snelle oplossing. Niet alle opsteekkapsels hoeven uitgebreide broodjes en ingewikkelde topknopen te bevatten.

Hieronder vindt u enkele van de beste en verschillende updo-kapsels met afbeeldingen die u zeker inspireren. Spuit het goed in voordat u de updo start, dat wil zeggen na het borstelen van het haar goed en ook nadat de updo is voltooid. Met deze mooie ideeën en handige tutorials weerhoudt niets je ervan om stijlvolle updo-kapsels voor lang haar te dragen. Het punt is om het haar voorzichtig op de kruin te trekken nadat je de onderste en zijkanten in een knot hebt gedraaid, omdat het een superlift geeft.

Kijk maar eens naar deze krullende Mohawk met gevlochten haar aan de zijkanten afgewerkt met Bantu-knopen - je zult niet zonder aandacht blijven wanneer je zo'n rotsachtig kapsel draagt. Als je naar een chique evenement gaat en je hebt geen tijd voor een kapper, plaag dan je gekrulde haar en trek het terug in een schattig laag knotje. Volumetrische updo-kapsels voor lang haar zijn tegenwoordig erg gewild, vooral als het gaat om formele gelegenheden. Laat je ondertussen niet meeslepen door styling terwijl je haarvoeding vergeet, wat essentieel is voor zwart haar.

De juiste haarverzorgingsprocedures die voor het slapengaan worden genomen, voorkomen dat uw haar uitvalt en beschadigd raakt en verbeteren ook het haargroeiproces. Als je geen tijd of geduld hebt voor een uitbarstend kapsel, dan is een van deze eenvoudige opsteekkapsels voor lang haar de beste keuze. Als er heel veel haar is om mee te werken, is een eenvoudige Franse twist met losse krullende uiteinden en een geplaagde kroon precies wat je nodig hebt om ze sprakeloos te laten. Geef je standaard updo-kapsels een langverwachte make-over met deze zes chique updo-haartutorials voor alle haartypes.

Werk bij het stylen wat arganolie in je droge haar, trek je haar in een hoge paardenstaart en krul de uiteinden met een krultang van 2,5 cm. Zorg er naast het instellen van het kapsel met haarlak voor dat het haar na het einde van de dag en het evenement kan ademen. Casual updo-kapsels voor lang, dik haar Lang, dik haar kan een beetje een uitdaging vormen als het gaat om opsteekkapsels, simpelweg omdat je meer haar hebt om mee te werken, maar deze video geeft je tal van stijlopties en tips om drie casual looks uit te trekken.