Welk type kapsel past op een rond gezicht?

Schokkerige, gestructureerde kapsels zoals de shag zijn een klassieke optie voor ronde gezichten. Dat komt omdat ze de aandacht wegtrekken van de kaaklijn en het breedste deel van het gezicht. Door een pony toe te voegen, kun je ook een breed voorhoofd bedekken, wat ook een kenmerk is van ronde gezichtsvormen. Een lange bob geeft ook de illusie van lengte, zoals te zien is op Taraji P Henson.

De hoogtelift bij de wortels en de zijbeweging maken dit een stijl die bij iedereen past, maar wonderen doet voor mensen met rondere kenmerken. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Lees meer over ons beoordelingsproces.

A-lijn edgy bob is een geweldig kapsel voor een rond gezicht. Het zal je gezicht slanker maken dankzij de mobiliteit, een verschil in lengtes tussen de lagen en schuine voorvergrendelingen. Diagonale lijnen in kapsels maken je gezicht altijd slank en verlengen je halslijn. Het stylen van de snit kost niet veel tijd en blijkt behoorlijk moeiteloos te zijn.

Jennifer Lawrence is, zonder twijfel, de persoon om naar op te kijken voor inspiratie voor haarstyling voor je ronde gezicht. Dit kapsel met textuur kan er glamoureus en chique uitzien, plus het past bij bijna alle vrouwen, ongeacht hun gezichtsvorm. De juiste kapselkeuze kan niet alleen enkele onvolkomenheden in het gezicht maskeren met betrekking tot de vorm, maar ook een indruk van uw afbeelding als geheel veranderen. Asymmetrische pony en harmonieuze haartint vestigen de aandacht op je kapsel en leiden het af van je figuur.

Dit kapsel is ook geweldig voor fijn gestructureerd haar vanwege het vermogen om te bewegen en je kunt altijd volume toevoegen aan de kruin met slechts een klein beetje plagen en vormgeven. Nu je zeker weet dat je een rond gezicht hebt, laten we eens kijken naar enkele eenvoudige tips die je kunt volgen om kapsels te kiezen die je ronde gezicht perfect aanvullen. Hier is een van die halflange kapsels die perfect werken als je extra dik, grof haar hebt dat niet gemakkelijk een krul vasthoudt. Er zijn echter een paar tips waar je aan moet denken bij het kiezen van een kapsel als je een rond gezicht hebt.

En je niet dikke, maar duidelijk ronde gezicht zal kleiner lijken op de achtergrond van een volumineus kapsel. Blijf weg van sobere kapsels, zoals slanke paardenstaarten, die de rondheid van je gezicht kunnen benadrukken. De vorm is een mix tussen glad en gestructureerd, en het is uiteindelijk een zeer flatterende optie voor kapsels met een grote maat. Janelle Monáe's opvallende krullende pompadour ziet er misschien intimiderend uit, maar het werkt eigenlijk op de meeste haartypes en texturen.

Het lange rechte kapsel met gordijnpony zal zeker de verhoudingen van je ronde gezicht corrigeren en ieders aandacht op je vestigen.