Wat zijn de 4 soorten kapsels?

Type 2 is het best te omschrijven als golvend. Type 3-haar is krullend en type 4 is krullend. Je kunt verschillende krulpatronen hebben op verschillende delen van je hoofd. Eerst de basis, wat is type 4 haar? NaturallyCurly definieert type 4 haar als, „fijn en dun of taai en grof, met dicht opeengepakte spoelen.

Coily haar lijkt misschien robuust, maar het is eigenlijk de meest kwetsbare haartextuur omdat het de minste nagelriemlagen heeft om het tegen uitdroging te beschermen. De belangrijkste zorgen zijn het vasthouden van vocht, het vermijden van knopen en het tegengaan van krimp. Er zijn veel producten en kapsels die je gezond en bloeiend zullen maken. Hier zijn er 20 die laten zien hoeveel natuurlijk haar kan doen.

Bobbed haar wordt kort geknipt tot een gelijkmatige lengte ter hoogte van de kin of nek. Omdat er zoveel overeenkomsten zijn tussen de subcategorieën van type 4, kan het moeilijk zijn om te zeggen wat 4B anders maakt dan 4A en 4C. Om een lang verhaal kort te maken, de vorm tussen deze drie lijkt erg op elkaar, maar de dichtheid en grofheid zijn verschillend. Type 4B heeft een Z-vormig patroon in plaats van een gedefinieerd krulpatroon.

Deze strengen hebben scherpe bochten en zijn strak opgerold en kunnen taai aanvoelen. Als je moeite hebt om je exacte krultype te identificeren, probeer dan deze handige, door stylisten goedgekeurde gids. Een half-up, half-down kapsel is een geweldige stijloptie voor de meeste haartypes en gezichten, maar het kan naar een heel ander niveau worden getild als je een aantal Afrikaans geïnspireerde elementen weeft. Gratis thesaurusdefinitie van kapsel en soorten kapsel uit het Macmillan English Dictionary - een gratis Engels woordenboek online met thesaurus en met uitspraak van Macmillan Education.

Hoewel het niveau van bleken en verven dat nodig is om een lichte blonde tint te krijgen hard kan zijn voor type 4-haar, is het niet onmogelijk om dit te bereiken. Kapsels zijn een soort kapsels waarbij het haar korter is geknipt dan voorheen, deze snitten zelf kunnen verder worden aangepast met andere kapsels. Type 4 haar is het meest spoelachtige en kinky van de vier groepen, wat betekent dat het het meest vatbaar is voor krimp en kroezen. amzn_assoc_placement %3D adunit0; amzn_assoc_tracking_id %3D topofstyle-20; amzn_assoc_ad_mode %3D zoeken; amzn_assoc_ad_type %3D smart; amzn_assoc_marketplace %3D amazon; amzn_assoc_region %3D US; amzn_assoc_title %3D Haarextensies op Amazon; amzn_assoc_defaultt__search_phrase %3D haarextensie; amzn_assoc_default_category %3D Alle; amzn_assoc_linkid %3D 6e33afca66b608b472f37fd52704436a; amzn_assoc_search_bar %3D false;.

Een van de beste dingen van type 4 haar is dat het een krul heel goed kan vasthouden, zelfs als die krul zelfgemaakt is. Wanneer het op 4B-haar wordt gedaan, heeft een paardenstaart aan de zijkant een opvallend volume (dankzij de krimp die een kenmerkend kenmerk is van dit haartype). Type 4 haar heeft al een fascinerend patroon, maar je kunt die zachte wendingen nog verder benadrukken met een vleugje kleur.