Hoe heet een herenkapsel?

Maar de belangrijkste kapselnamen voor mannen zijn een buzz cut, een pracht, een crew cut, een zijdeel, een bovenste knoop, een mannenbroodje, een Franse oogst, een faux havik, een komsnit, een taps toelopende, een fade, een ondersnijding, een kam over, een gladde rug, een quiff, een pony, pony, een Caesar-snit, een Ivy League, een mannenvlecht, een man ytail, een lange top kort. De kale fade is een mannelijke en strakke look die stijlvol kan zijn voor mannen van alle leeftijden. Het voegt een slimme uitstraling toe en kan worden gecombineerd met een breed scala aan snitten; je kunt kiezen voor een lage kale vervaging voor een subtiele, ingetogen look of een hoge kale vervaging voor contrast. Een uitbarsting is een soort herenkapsel dat is ontworpen om er windgeblazen en een beetje wild uit te zien.

De look wordt gekenmerkt door een top met volledig volume, die hoog is gestyled, en korte of vervaagde zijkanten. Boxvlechten hebben een boxy uitstraling en zijn gemaakt met vierkante haarverdelingen. Ze hebben zo'n moeiteloos coole sfeer en zijn veelzijdig; ze kunnen in verschillende lengtes en maten worden gemaakt. Voor degenen die zich de komsnit uit de jaren 90 niet herinneren, heeft de stijl een recht gesneden pony waarbij de zijkanten en achterkant van het haar op dezelfde lengte zijn geknipt.

Tegenwoordig is de moderne komsnede rommeliger dan zijn voorganger, met een minder ernstige ondersnijding. Het kapsel met burst-fade is veelzijdig en cool en leent zich goed voor verschillende lengtes, stijlen en texturen. De look kan worden bepaald door het taps toelopende haar rond het oor en de achterkant van het hoofd, waardoor een afgerond, halfronde uitstraling ontstaat. Het blijft vaak langer in de nek.

Cornrows zijn een van de meest populaire en iconische vlechten die je kunt krijgen en worden heel dicht bij de hoofdhuid gemaakt. Ze hebben een uitgesproken uiterlijk, hebben een verhoogde rij en zijn een fantastische beschermende stijl die verlies van vocht en breuk kan helpen voorkomen. Een buzz-cut is een eenvoudig en kort kapsel voor heren. Het is herkenbaar aan zijn lengte, die met een elektrische tondeuse zeer dicht bij het hoofd wordt geknipt.

Dankzij de ultrakorte lengte zijn buzz-snitten een zeer gemakkelijke stijl om te dragen en te onderhouden. Ze vereisen geen styling en hebben gewoon een snelle trim nodig wanneer de lengte begint te groeien. Een Caesar-snit is een soort herenkapsel met een korte, horizontaal recht gesneden pony. De look, die ook kort is aan de boven-, achterkant en zijkanten, is vernoemd naar Julius Caesar.

Samen met het traditionele militaire kapsel, dat een zijgedeelte heeft en netjes op zijn plaats is gegeleerd, omvat deze categorie vele andere stijlen. De buzz-snit, militair fade-kapsel, Ivy League, crew cut, regulatie cut, undercut en flat top worden allemaal beschouwd als militaire en legerkapsels. De langere vorm van een crewcut, het Ivy League-kapsel heeft langer haar aan de bovenkant en korte, vervaagde zijkanten. Dit kapsel kan aan één kant worden gescheiden.

Een moderne, meer verfijnde versie van deze snit omvat een shape-up - geschoren natuurlijke haarlijn en een geschoren zijscheiding. Een ondersnijding is een kapsel met korte, zoemende zijkanten en achterkant losgekoppeld van het langere kroongebied. Dit meer verfijnde type ondersnijdingskapsel heeft een mid fade aan de zijkanten en een lage fade aan de achterkant, gecombineerd met het langere bovenste gedeelte. Het belangrijkste onderdeel van het Caesar-kapsel, vernoemd naar Julius Caesar, is een korte, recht gesneden pony.

Deze moderne bewerking van de Caesar-snit heeft een warrig, gebleekt kroongebied en losgekoppelde huidvervaging aan de zijkanten en de achterkant. Afkomstig van de Indiaanse stam en ernaar vernoemd, werden mohawks later een handelsmerk van punkesthetiek. Dit kapsel heeft een strook langer haar dat van het voorhoofd naar de ondernek komt en korte, zoemende zijkanten. We houden van deze moderne versie van deze snit - met zijn ingewikkelde details, maar ziet er nog steeds gedurfd en rebels uit.

Een faux hawk is een zachtere en meer conforme interpretatie van het mohawk-kapsel. Hoewel er nog steeds een contrast is tussen de korte zijkanten en de strook langer haar, zijn de lijnen gemengd, waardoor dit kapsel draagbaarder en moderner wordt. Low fade is een soort mannenkapsel waarbij de zeer korte zijden opvallend in lengte toenemen, net boven de oren, en overgaan in het langere haar aan de bovenkant. Misschien vind je deze contrasterende look leuk met extreem korte huidvervaging en een lange, warrige top, of misschien geef je de voorkeur aan een minder dramatisch, stijlvoller type van dezelfde stijl - met een kortere bovenkant en langere zijkanten.

Hoewel niet iedereen deze look kan uitvoeren, zou het een perfecte optie zijn voor dikke, weerbarstige krullen. Ga voor een lage vervaging om het contrast van dit kapsel en je haar naar voren te benadrukken met wat krulverbeterend serum. Stekelige afwerking kan worden bereikt op de meeste korte en middellange kapsels, waaronder de crew-snit, faux mohawk en een klassieke taps toelopende snit. Je hebt een goede textuurpasta met matte afwerking en haarlak met sterke hold nodig om deze look te creëren.

Voordat je zelfs maar in die kappersstoel gaat zitten, moet je het volledige spectrum van halflange kapsels en kapsels voor mannen overwegen. Dat omvat alles, van de eerder genoemde pompadour en faux hawk tot stijlen zoals de gladde achterkant en moderne pony. De meeste heren gaan tegenwoordig kort aan de zijkanten en langer bovenop, maar dat betekent niet dat je dat moet doen. Inderdaad, niemand maakt ruzie met een goed uitgevoerd bro flow-kapsel.

Zoals de titel van dit artikel suggereert, is er een indrukwekkende reeks halflange kapsels en kapsels waaruit een man kan kiezen. Een aantal van deze kapsels vertegenwoordigen slimme combinaties, in tegenstelling tot individuele entiteiten, je kunt een gestructureerd gewas combineren met een lange pony of een quiff van gemiddelde lengte met een losgekoppelde ondersnijding. Zoals we al zeiden, heb je opties. Als je mannenhaar kent, dan weet je alles van de pompadour.

Decennia geleden gepopulariseerd door mensen als Elvis, is het het enige kapsel dat niet snel zal verdwijnen. Gelukkig laat de moderne pompadour voldoende ruimte voor persoonlijke interpretatie, dus denk niet dat je er standaard uitziet als The King. Wat is het verschil tussen een pompadour en quiff, vraag je? Een pompadour is eigenlijk een soort quiff. Omdat quiffs wat breder van concept zijn, heb je nog meer stijlen en typen om uit te kiezen.

Getextureerde quiffs, faux hawks, lange quiffs met taps toelopende zijkanten en hoge quiffs met een lage fade zijn slechts enkele snelle voorbeelden. Het maakt niet uit op welke stijl je landt, bereid je voor om je te onderscheiden van de rest. Heb je zin in een look die ergens tussen rommelig en scherp valt? Als dat zo is, is het kapsel misschien iets voor jou. Denk echter niet dat je zomaar uit bed kunt rollen en je rommelige haar voor zich kunt laten spreken.

Integendeel, je moet handig zijn met de droger, je haar naar boven blazen en vormgeven om volume vast te stellen. Breng wat pomade aan voor textuur en werk af met een vleugje haarlak. Het resultaat is een winderige esthetiek die niet wordt aangetast door de daadwerkelijke wind. Haar van gemiddelde lengte is 5-10 cm lang.

Mannen met halflang haar kunnen kiezen uit een breed scala aan modieuze kapsels, waaronder de Faux Hawk, Textured Crop en Slicked Back-stijl. Vernoemd naar het zoemende geluid van tondeuses, is de buzz-snit tegenwoordig een van de meest populaire kapsels voor heren. Nou, net als de buzz cut, is deze snit onderhoudsarm en vrij eenvoudig te bereiken. De Pompadour (pomp) -snit is de definitie van klassieke, traditionele, ouderdomskapsels.

Het dateert uit de jaren 1700 en komt vaak voor in films uit de 20e eeuw. In het begin was de pracht een kapsel dat veel voorkomt bij vrouwen. Mannen namen deze unieke stijl echter over toen grote beroemdheden als Elvis Presley er in de jaren vijftig een belangrijke look van maakten voor mannen. Tijdens de Gay Nineties verving het reguliere kapsel geleidelijk het langere haar en mutton-chop bakkebaarden die sinds de jaren 1840 in de mode waren, totdat het in 1910 de norm was geworden voor professionele mannen.

Hij dagdroomt ervan om de wereld rond te reizen, maar voorlopig zal de wereld naar hem toe moeten komen door middel van lifestyle-producten, uitrusting, gadgets en entertainment. De high fade - een van de meest trendy soorten kapsels voor zwarte heren - is mijn favoriet aller tijden geweest. De unieke look wordt meestal geassocieerd met de Rastafari-beweging en kan worden gecreëerd door het haar te draaien terwijl het nat is in strakke vlechten of krullen. Kapsels van gemiddelde lengte voor mannen zijn populairder dan in decennia, mede dankzij de toename van keuzesneden zoals pompadours en faux hawks.

Ondanks dat het een traditioneel kapsel voor mannen is, blijft de gladde achterkant tot op heden trendy vanwege de toepasbaarheid en het gemak bij het maken en onderhouden. Er is een verscheidenheid aan kapsels voor mannen die passen in de zakelijke, atletische, militaire of hipsterstijl. Het beste is dat je dit kapsel kunt combineren met een ondersnijding om een nog charmantere look te creëren volgens de voorkeuren van de drager. Hoewel het enige tijd kan duren om je lokken uit te laten groeien, zien de lange kapsels van mannen er volkomen cool uit en hebben ze geen regelmatige salonbezoeken nodig.

Een kam-over is een klassiek mannenkapsel dat bestaat uit een lang stuk haar bovenop het hoofd dat aan de ene kant is gescheiden en naar de andere kant is gekamd. Behalve dat het punk-geïnspireerd is, ziet dit stijlvolle kapsel er geweldig uit voor bijna iedereen; inclusief vrouwen. Een normaal kapsel, in westerse mode, is een kapsel voor mannen en jongens met haar dat lang genoeg is om bovenop te kammen, een gedefinieerd of gedeconstrueerd zijdeel en een korte, halfkorte, middellange, lange of extra lange achterkant en zijkanten. Welnu, voor zover de kapper al het werk doet, zijn er een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat u geniet en tevreden bent met het kapsel dat u krijgt.

Er was die ene keer dat ze teleurgesteld een kapperszaak verlieten omdat ze niet het exacte kapsel kregen waarnaar ze op zoek waren. .