Welk kapsel is het beste?

Het beste kapsel is er een die bij je gezichtsvorm past. Zachte lagen en gordijnpony werken goed voor rechthoeken omdat het de kaak en het voorhoofd verzacht, zonder. Zachte lagen en gordijnpony's werken goed voor rechthoeken omdat het de kaak en het voorhoofd verzacht, zonder het gezicht te verlengen. Ovale gezichten hebben geluk, omdat de uitgebalanceerde vorm bij de meeste stijlen past, maar er uitstekend uitziet met stompe bobs of lange golvende krullen.

Ondertussen verzachten zijdelen en lagen de sterke eigenschappen van dames met een vierkant gezicht, terwijl een lange zijgeveegde stijl hartvormige gezichten in evenwicht brengt. Diepe zijdelen op halflang of lang haar en slanke paardenstaarten zijn het meest geschikt voor ruitvormen met hun scherpe jukbeenderen. Ondertussen werken voor ronde gezichten extra textuur en vorm met lange lagen of schokkerige pixiesneden goed. Ten slotte, als je een driehoekig gezicht hebt, kies dan voor korte lagen of pony of een pixiesnede om je sterke kaak te compenseren.

De sterke bob, ook wel bekend als een botte bob, is in opkomst in San Francisco. De sterke bob werkt voor elke haartextuur, maar als de jouwe dicht is, vraag je stylist om hem eerst uit te dunnen. Of je er nu voor kiest om de zijkanten of de achterkant te scheren, het is badass met een vrouwelijke twist, zegt de in Los Angeles gevestigde haarstylist Clariss Rubenstein, die opmerkt dat de ondersnijding kan worden gedragen met kort of lang haar. Er zijn veel manieren om krullend haar te knippen, maar Taylor beveelt de afgeronde vorm of de leeuwsnit aan, die het haar knipt of trimt om natuurlijke krullen in de rondst mogelijke vorm te vormen.

Je kunt nog steeds een high-impact bob hebben, zelfs als hij niet recht plakt, dus gooi de föhn weg voor een iets meer doorleefde look. Symmetrisch en goed geproportioneerd, een ovale gezichtsvorm doet vrijwel elk kapsel recht, dus jij gelukkige jongen, de keuze is helemaal aan jou. Vraag je stylist om een snit van één lengte ongeveer een tot twee centimeter onder de kin maar boven de schouders. Ze zegt dat pluizig, bedhoofdhaar wordt ingeruild voor meer slanke stijlen van alle lengtes en je kunt verwachten dat je „meer botte, dikke lijnen in kapsels zult zien in plaats van verbrijzelde, stukige textuur.

Lauren Moser, krulspecialist en eigenaar van Hair Lab Detroit, zegt dat wat de shag er moderner uit laat zien, is werken met je natuurlijke textuur, waardoor het die coole, doorleefde look krijgt. Wanneer je loodrechte sneden in de laag neemt, geef je je haar ergens om te zitten, wat, als je aan de lucht droogt, de sleutel is. Hoewel meisjes met krullen misschien bang zijn om voor een pony te gaan, belooft Moser dat deze snit werkt met alle krulpatronen. Er is een beetje vaardigheid die gepaard gaat met het gebruik van een krultang, maar de meeste mensen kunnen een strijkijzer over hun haar glijden.

Ryan Trygstad, haarstylist van beroemdheden en medeoprichter van Mark Ryan Salon in New York, zegt dat hij zijn klanten een moderne kijk heeft gegeven op het iconische kapsel van de prinses. Net als het ovaal is het een geweldige basis voor de meeste stijlen en is het veelzijdig genoeg om te werken met zowel extreem korte als langere kapsels, van buzzcuts tot Franse gewassen tot quiffs. Vrouwen in Detroit hebben alles te maken met het omarmen van hun natuurlijke textuur en houden van de shag-snit die al een paar seizoenen populair is. Als je echter op zoek bent naar een stijl met impact, kun je overwegen om te kiezen voor lange lokken of een schattige, korte crop.