Welk type kapsel past op een ovaal gezicht?

Ovale gezichtsvormen kunnen met elke knalstijl spelen. Volgens beroemde haarstylist Chaz Dean werken diepe kant, midden en zijgeveegd allemaal over het algemeen goed met de ovale gezichtsvorm. Hier accentueren Kelly Rowland's zware pony en kinlange bob haar ogen, wijst Friese erop. De beste kapsels voor ovale gezichten leiden niet af van je gezicht, maar dienen het een perfect frame zoals deze charmante lange lokken.

Gebruik een krultang met grote loop aan de uiteinden en haal dan je handen erdoorheen voor een zwierige afwerking. De beste kapsels voor ovale gezichten laten zoveel mogelijk beweging zien. Als je dikker haar hebt en niet zoveel lagen wilt, is dat prima. Geef je lichaam een golvende finish.

Er zijn veel geweldige opties voor korte kapsels voor ovale gezichten. Een van onze favorieten is een schokkerige bob met veel lagen en een lichte pony. De toegevoegde textuur straalt een rock and roll-sfeer uit met behoud van een gepolijste afwerking. Als je een ovaal gezicht hebt, zijn lange, strandachtige lagen misschien de juiste keuze.

Ze helpen het gezicht te kaderen en het volume te regelen, zegt Michael Dueñas, Garnier Consulting Celebrity Stylist. Om definitie toe te voegen, zegt Dueñas dat het gemakkelijk is om een lange pony of lagen die je jukbeen raken aan deze stijl toe te voegen. Een superkorte pixiesnit is een gewaagde keuze, maar als je een zachtere look wilt, laat dan wat extra lengte over op de bovenkant zoals Charlize Theron. Gebruik een ronde borstel om je (korte) pony opzij te föhnen en houd ze extra zacht.

De gebogen pony van Jessica Biel valt recht boven haar wenkbrauwen, wat een zachtere look biedt dan meer stompe pony. Föhdrogende pony met een ronde borstel voegt meer zachtheid toe en helpt haar ogen te omlijsten. Werk af met een lichte haarlak om ze op hun plaats te houden, maar maak ze niet te plakkerig. Deze eenvoudige snit voegt balans toe aan een ovaal gezicht terwijl het wordt geopend om van je ogen de ster van de show te maken.

Er zijn veel manieren om een pony te stylen voor ovale gezichten - de dunne pony is moeiteloos en pronkt met de ogen. Voor vrouwen met golvend haar en een ovaal gezicht is een zijgedeelte een geweldig stijlgeheim om zowel de gezichtsvorm als de haartextuur te flatteren. Nu je weet wat voor soort kapsel er het beste uitziet bij Indiase vrouwen met ovale gezichten, tijd om enkele andere kapselgerelateerde verhalen te lezen. Ovale gezichten kunnen bijna elke klassieke stijl proberen, maar er zijn een paar kapsels die je gelaatstrekken het beste zullen accentueren.

Het volume rond het gezicht en de extra lagen die in de bob zijn gesneden, kunnen daadwerkelijk vorm geven aan een ovaal gezicht (zoals dat van Rihanna) dat prominente jukbeenderen of een gedefinieerde kaaklijn mist. Als er één kapsel is dat ovaalvormige gezichten koste wat het kost moeten vermijden, is het een extra lang, stomp kapsel. Het beste kapsel voor een ovaal gezicht en halflang haar is het kapsel met textuur- en gezichtskaders of een lange pony. Het golvende kapsel op kinlengte flatteert het ovale gezicht en pronkt met zijn delicate vorm en mooie kaaklijn.

Als je een ovaal gezicht en krullend haar hebt, pomp dan het volume op met een zwaar zijgedeelte en gebruik vingers en een beetje product om de krullen te scheiden en te definiëren. Als je kort (of superkort) haar hebt, dan zijn deze kapsels perfect voor jou, vooral als je een ovaal gezicht hebt. De meeste snitten zullen een ovale gezichtsvorm flatteren, waardoor het de beste kans heeft om iets avontuurlijkere stijlen te rocken, zoals ruige gelaagde snitten, asymmetrische looks en superkorte lengtes. Je ziet er niet alleen scherper uit, maar is ook perfect voor elke vrouw die onderweg is en een probleemloos kapsel wil.