Welk kapsel zegt over je persoonlijkheid?

Asymmetrische kapsels laten zien dat een vrouw leuker, avontuurlijker en een doorzetter is zoals iemand met een stompe snit. De botte sneden tonen een persoon die direct en to the point is, geen tijdverspiller. Degenen die kiezen voor kale of geschoren hoofden zijn romantici. De kleurkeuze spreekt ook over je persoonlijkheid.

Je haar maakt een statement over jou. Of het nu lang, kort, krullend of recht is, je kapsel weerspiegelt je persoonlijkheid. Sommige mensen veranderen hun kapsels regelmatig, terwijl anderen hun hele leven hetzelfde kapsel behouden. Het maakt niet uit wat je kapsel is, het vertegenwoordigt jou in de wereld.

Dus, wat onthult je kapsel over je persoonlijkheid? Je kunt een dramakoningin zijn die van aandacht houdt, dus standaard laat je je kapsel opvallen zodat je opgemerkt wordt. Je kapselkeuze is geheel aan jou, maar overweeg het beste kapsel voor je levensstijl of werk. Deze 'do is ook erg indicatief voor iemand die logica boven alles waardeert, dus vrouwen met dit kapsel zijn over het algemeen echt goede denkers. Je hebt een ontspannen en vrouwelijke energie en waardeert de veelzijdigheid van een kapsel dat je van kantoor naar sociale tijd kan brengen.

Het lange bob-kapsel zonder gedoe is perfect voor jou omdat het een praktisch compromis is - je krijgt het gemak van een kort kapsel en krijgt ook de lengte die nog lang genoeg is om te stylen. Madame de Pompadour, de beruchte minnares van koning Lodewijk XV, stond bekend om haar over-the-top kapsels, zoals de Pompadour. Als je een superkort wash-and-go-kapsel hebt, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat je je niet druk wilt maken over dingen in het leven, inclusief je haar. Van de bob tot de stompe snit, kortere kapsels worden meestal geassocieerd met ongecompliceerde, serieuze en professionele vrouwen die slim en veel klasse hebben.

In gesprek met FEMAIL splitst Tom, die op Instagram over zijn werk post, negen van de meest populaire kapsels op en deelt wat ze onthullen over de persoon die ze draagt. Niet alleen kunnen je gelaatstrekken je het een en ander over jezelf vertellen, je kapsel kan ook dingen over jou onthullen, zegt Jean Haner, een expert in gezichtslezen en auteur van The Wisdom of Your Face,. Dit kapsel kan ook betekenen dat je altijd op zoek bent naar de volgende opwindende romance, omdat je van de vroege stadia van liefde houdt. Hun leven staat op het punt enorm te veranderen, dus een kapsel geeft ze een gevoel van iets dat ze kunnen beheersen.

Ga je gang en draag je haar trots, luid en zo lang of kort als je wilt, want het is je kapsel en het laat je persoonlijkheid zien.