Wat verschillende kapsels betekenen?

Als je rood haar hebt, is de kans groot dat je leuk bent. Krullend haar staat gelijk aan een vrolijke, hartelijke persoonlijkheid. Vrouwen hechten veel belang aan hun kapsels. Het is de enige fysieke eigenschap die gemakkelijk kan worden veranderd zonder grote opoffering, zoals een dieet.

Korte of bijgesneden kapsels bij een vrouw worden als zelfvertrouwen gezien als ze slank of fit zijn. Steil haar wordt gezien als formeler en zakelijker, vooral als het boven de schouders wordt gesneden, terwijl langer los haar een minder professionele manier aangeeft in de mannelijke dominante zakenwereld. Kort haar betekent ook dat je niet graag tijd verspilt aan je haar, waardoor er meer tijd overblijft voor andere dingen. Als je voor deze snit kiest en besluit deze later te veranderen, verwacht dan wat groeipijnen.

Maar de voordelen van het dragen van een ondersnijding zijn dat „het op zoveel verschillende manieren kan worden gestyled en gesneden”, zegt Charisse. Als je graag verschillende looks probeert met een scherpe strakke kant, dan is dit de look voor jou. Je haar maakt een statement over jou. Of het nu lang, kort, krullend of recht is, je kapsel weerspiegelt je persoonlijkheid.

Sommige mensen veranderen hun kapsels regelmatig, terwijl anderen hun hele leven hetzelfde kapsel behouden. Het maakt niet uit wat je kapsel is, het vertegenwoordigt jou in de wereld. Dus, wat onthult je kapsel over je persoonlijkheid? Weet je, die quizzische blik die jongens soms geven die woordloos piept, ik denk dat dat er nu in zit? Nou, die look wordt veroorzaakt door niet alleen onze totaal geweldige mode-keuzes; soms zijn onze kapsels bedoeld om de meisjes of onszelf te plezieren, of ons gewoon van punt A naar punt B te brengen. Andere keren zijn onze lokken net zo dromerig voor hem als voor ons.

Lees verder voor een kijkje in de mannelijke geest, tenminste het deel dat aan ons haar denkt. Dit kapsel kan ook betekenen dat je altijd op zoek bent naar de volgende opwindende romance, omdat je van de vroege stadia van liefde houdt. Een vrouw zal haar kapsel tijdens haar leven vele malen veranderen, wat tekenen kan zijn van haar steeds evoluerende persoonlijkheid en focus in het leven. Madame de Pompadour, de beruchte minnares van koning Lodewijk XV, stond bekend om haar over-the-top kapsels, zoals de Pompadour.

Hun leven staat op het punt enorm te veranderen, dus een kapsel geeft ze een gevoel van iets dat ze kunnen beheersen. Deze 'do is ook erg indicatief voor iemand die logica boven alles waardeert, dus vrouwen met dit kapsel zijn over het algemeen echt goede denkers. Als je kapsel een unieke snit en kleur heeft, ben je waarschijnlijk een kunstenaar die graag out of the box gaat. Als je een superkort wash-and-go-kapsel hebt, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat je je niet druk wilt maken over dingen in het leven, inclusief je haar.

Kortere kapsels stralen vertrouwen uit omdat ze het laten lijken alsof de drager niets te verbergen heeft. Je kunt een dramakoningin zijn die van aandacht houdt, dus standaard laat je je kapsel opvallen zodat je opgemerkt wordt. Ga je gang en draag je haar trots, luid en zo lang of kort als je wilt, want het is je kapsel en het laat je persoonlijkheid zien. Om de studie te citeren: „Ze wilden hun haar ontspannen omdat de vrouwelijke figuren en leeftijdsgenoten in hun leven relaxers kregen en verschillende kapsels probeerden.

Je kapselkeuze is geheel aan jou, maar overweeg het beste kapsel voor je levensstijl of werk. Niet alleen kunnen je gelaatstrekken je het een en ander over jezelf vertellen, je kapsel kan ook dingen over jou onthullen, zegt Jean Haner, een expert in gezichtslezen en auteur van The Wisdom of Your Face,.