Welke kapsels moeten ronde gezichten vermijden?

Ken de slechtste kapsels voor ronde gezichtSchin-lengte met stompe pony, volumineuze krullen rond de wangen, slank en recht met afgeronde volle pony, volumineuze kom gesneden met zware pony, kinlengte bob met middendeel. Kies liever voor de pony bij volle maan of een slanke zijgeveegde knal, zorg ervoor dat ze gedurfd en vol zijn. De zachte en slappe knal voegt zachtheid toe en helpt de zachte eigenschappen van je ronde gezichtsvorm niet. Probeer bij het stylen van een ovale gezichtsvorm het gezicht zo helder mogelijk te houden.

Blijf weg van een zware pony, want hierdoor kan je gezicht korter lijken en vermijd kapsels van één lengte, omdat hierdoor je gezicht langer kan lijken. Een andere snit om te vermijden is alles dat te kort is, zoals een korte bob. Je kunt zien hoe dit lengtekapsel alleen dient om het uiterlijk van je gezicht op een niet-vleiende manier te verbreden. Dat wil niet zeggen dat bobs niet werken.

Ze moeten gewoon langer zijn en er het beste uitzien als de uiteinden voorbij je kin reiken. Steil haar zou eigenlijk geschikter en slanker van ontwerp zijn, maar dit voorbeeld laat een goede indicatie zien van hoe vorm alles is in kapselontwerp. Hoewel vertrouwen alles is wat je nodig hebt om trots een nieuwe snit te dragen, is er niets mis met het raadplegen van je gezichtsvorm en -hoeken om ervoor te zorgen dat je het beste kapsel kiest dat geschikt is voor je unieke gelaatstrekken. Het bladeren door deze kapsels voor halflang haar zal je zeker inspireren voorafgaand aan je volgende reis naar de salon.

Als je een rond gezicht hebt, is een van de beste kapsels halflang tot lang haar en het dragen van je natuurlijke golven. Laten we dit tot slot allemaal samenbrengen door enkele van deze tips in actie te zien met deze video van twee minuten die kapsel voor ronde gezichten laat zien. We zijn er om je te helpen de beste kapsels voor je gezichtsvorm te vinden, zodat je elke dag catwalkwaardige 'do's kunt rocken, zelfs zonder je eigen persoonlijke glamourteam. Kapsels voor dik haar hoeven geen moeilijk balspel te zijn - in feite zorgt het extra volume ervoor dat een rond gezicht minder bolvormig lijkt met een paar langere lagen.

Vergeet niet dat de beste kapsels voor ovale gezichten stijlen zijn die je haar weghouden van je gezicht en je uitgebalanceerde gelaatstrekken blootleggen. Je gezichtsvorm is een belangrijke stap bij het kiezen van het juiste kapsel voor jou, een kapsel dat veel mensen overslaan. Want zoals de video beweert, kan het verkeerde kapsel op een rond gezicht kilo's toevoegen die er niet zijn. In feite kun je echt een kort kapsel maken met een beetje deskundig advies (en bewijs van beroemdheden).