Wat zijn enkele dingen die haar over een persoon zegt?

Krullend haar staat gelijk aan een vrolijke, hartelijke persoonlijkheid. Degenen met golvend haar dat dik en glanzend is, zijn innovatief en creatief. Als je dik haar hebt, heb je een sterke wilskracht. En soms spreekt je haar voor je, zelfs als je niets zegt.

Heb je lange, gekrulde, blonde manen? De wereld zal je anders zien dan iemand met een hetero, ombré coif. Je haar maakt een statement over jou. Of het nu lang, kort, krullend of recht is, je kapsel weerspiegelt je persoonlijkheid. Sommige mensen veranderen hun kapsels regelmatig, terwijl anderen hun hele leven hetzelfde kapsel behouden.

Het maakt niet uit wat je kapsel is, het vertegenwoordigt jou in de wereld. Dus, wat onthult je kapsel over je persoonlijkheid? Personen die hun haar van links naar rechts scheiden, worden als logisch, analytisch, agressief en ordelijk beschouwd. Deze mensen worden meestal bestuurd door de linkerhersenhelft, waardoor ze mensen zijn die zich aangetrokken voelen tot activiteiten die als mentaal uitdagend, mannelijk en alfa worden beschouwd. Ze zijn redelijk, ruimdenkend, slim en georganiseerd.

Addcolo's brede selectie van yaki pruiken van echt haar kan voorkomen dat je gezonde haar wordt beschadigd door agressieve ontkrulende chemicaliën. Kort haar betekent ook dat je niet graag tijd verspilt aan je haar, waardoor er meer tijd overblijft voor andere dingen. De blondine met lang haar werd als aantrekkelijker en onderhoudsvriendelijker ervaren dan de blondine met kort haar. Niet alleen kunnen je gelaatstrekken je het een en ander over jezelf vertellen, je kapsel kan ook verschillende dingen over jou onthullen.

Jodi Manning van Western Connecticut State University voerde een onderzoek uit dat tot doel had haar- en persoonlijkheidsperceptie onder 200 studenten te meten Veel vrouwen geloven dat lang haar ze aantrekkelijker maakt, maar het kan ook een bohemien geest of een behoefte aan vrijheid tonen. Andere haarkleuren betekenen iets in combinatie met je gelaatstrekken, maar rood haar is de enige die op zichzelf opvalt en iets op zichzelf betekent. Je kapselkeuze is geheel aan jou, maar overweeg het beste kapsel voor je levensstijl of werk. Die niet zo mooi uitziende neus- en oorharen voorkomen dat ziektekiemen je lichaam binnendringen, en het haar op je lichaamshaar helpt je warm te houden.

Vrouwen die hun haren in het centrum scheiden, projecteren persoonlijkheden die streven naar balans en orde in hun leven. In King's studie zeiden zwarte vrouwen van de universiteit die van nature krullend haar hebben dat ze hun natuurlijke krullen behielden omdat ze trots waren op hun wortels. Madame de Pompadour, de beruchte minnares van koning Lodewijk XV, stond bekend om haar over-the-top kapsels, zoals de Pompadour. Als je kapsel een unieke snit en kleur heeft, ben je waarschijnlijk een kunstenaar die graag out of the box gaat.

Hoewel een korte stijl krachtig kan overkomen, kan sportief lang haar op een werkplek onbewuste gevolgen hebben.