Welk kapsel is het beste om haaruitval te voorkomen?

Dit kapsel is perfect om de uiteinden van je haar te beschermen tegen schade zoals gerafelde, gedroogde of gespleten haarpunten. Herhaalde warmtestyling en het gebruik van agressieve chemicaliën om je haar recht te trekken, permanent, te kleuren en te bleken, kan het droog en broos maken en de follikels verzwakken. De bemanningssnit in militaire stijl is een van de meest ideale kapsels voor kalende mannen of voor mannen die proberen een teruglopende haarlijn minder duidelijk te maken. Dit komt omdat het het contrast tussen je slapen en de zijkanten van je hoofd vermindert, waarbij de kortere, dunnere zijkanten de illusie creëren van een gelijkmatigere haarlijn.

Volgens de resultaten van een kleine Japanse studie stimuleert regelmatige hoofdhuidmassage de bloedsomloop naar de haarzakjes, wat de haargroei kan stimuleren en de haardikte in de loop van de tijd kan vergroten (24 weken na het begin van de hoofdhuidmassage). Of je nu een kort kapsel, halflang haar, krullend haar of fijn haar hebt, er is een trendy, onderhoudsarm en eenvoudig kapsel voor jou. Als u uw haar vaak strak naar achteren trekt, kan het constante trekken uiteindelijk tot haaruitval leiden. Het komt de diepste lagen van je hoofdhuid binnen, doet de haarzakjes herleven en versterkt het haar vanaf de wortels.

Net als haarverf en haarverslappers bevatten de oplossingen die worden gebruikt om haar permanent te houden verschillende chemicaliën, waaronder chemicaliën die erg alkalisch zijn. In plaats daarvan heeft een nepavik een taps toelopende vervaging die zowel minder dramatisch als beter is voor mannen die al te maken hebben met dun haar. Haarkleurmiddelen bevatten vaak ammoniak, loodacetaten en andere chemicaliën waarvan bekend is dat ze allergieën (allergenen) veroorzaken. Naast het volgen van een goede haarverzorgingsroutine en een goed dieet, kan het aanpassen van uw levensstijl ook helpen haaruitval te verminderen.

Ik denk dat dit een geweldige snit is voor iemand die niet graag veel tijd aan zijn haar besteedt, evenals iemand die het op prijs stelt er goed uit te zien maar weinig onderhoud nodig heeft. Als je hoogte aan je haar toevoegt, voel je je langer en langer, terwijl het stylen met een pony de lengte van je gezicht en voorhoofd bepaalt als dat een probleem is. Ik raad aan om een krultang of toverstaf van 1 inch te gebruiken op fijn haar dat problemen heeft met het vasthouden van een krul en 1,25 inch voor alle andere haartypes. Als je geen dunner wordend haar hebt maar een terugwijkende haarlijn minder duidelijk wilt maken, kun je je haar ook glad maken in plaats van naar achteren.

Om de golven op de foto te bereiken, gebruikte ik een grote stijltang op een lage temperatuur en werkte het losjes door het haar. Bij dergelijke volledige kapsels moet je altijd rekening houden met het natuurlijke volume en de beweging die je al hebt. Maar weet je dat het een primaire oorzaak kan zijn voor haaruitval? Om een doobie-wrap te maken, moet je je haar scheiden en elke sectie strak in tegengestelde richtingen om je hoofd wikkelen, en dat is precies hoe de haarzakjes zwakker worden en beginnen te vallen. Onthoud altijd dat wanneer u met de stijltang krult, u het naar beneden naar de vloer wilt houden en het voorzichtig wilt vasthouden om vlekken in het haar te voorkomen.