Welk kapsel is het beste voor haar?

De lage knot is een absoluut klassiek kapsel voor gezond haar. Met dat broodje mooi in de nek zit, zal de zwaartekracht niet snel aan je haarzakjes trekken. Als je eerder een lage knot hebt gedaan, wil je misschien een paardenstaart maken voordat je je haar om zichzelf heen draait. Het is prima om dit te doen als je een heel nette en samengestelde stijl wilt, maar zorg ervoor dat de paardenstaart niet te strak zit.

Half-up, half-down was een paar jaar geleden een grote trend, maar het is nog steeds het perfecte kapsel voor gezond haar. Er zijn een paar methoden om een hoog broodje te maken. Je kunt eerst dezelfde methode gebruiken als een lage knot, waarbij je het haar om zichzelf heen draait. Dit zorgt voor een ronder, netter broodje.

Plaatsing is ook de sleutel tot de lage paardenstaart. In plaats van de paardenstaart plat tegen de nek te laten zitten, til je hem iets hoger op. Dit tilt de gelaatstrekken op, in plaats van ze naar beneden te slepen. Ruimtebroodjes zijn een geweldige gezonde kapseloptie, omdat je hoofdhuid niet wordt verzwaard door het volledige gewicht van je haar.

Een gestructureerde, asymmetrische bob zoals die van actrice Vanessa Hudgens is het beste kapsel om dun haar volumineuzer te laten lijken. De oneffenheden van de snit geven het haar dimensie, terwijl de subtiele golven volume en beweging bieden. Naarmate we dichter bij de zomer komen, zegt Chicago-haarstylist Alex Brown veel lang haar te verwachten met lange, luchtige lagen. Om de look te krijgen, „vraag je stylist om gezichtskraminglagen die onder de kin beginnen.

Er zijn zoveel prachtige kapsels om uit te kiezen - of je nu de voorkeur geeft aan stijlvolle, tijdloze looks of trendy, scherpere stijlen. Ryan Trygstad, haarstylist van beroemdheden en medeoprichter van Mark Ryan Salon in New York, zegt dat hij zijn klanten een moderne kijk heeft gegeven op het iconische kapsel van de prinses. Als je haar niet alleen dik maar ook weerbarstig is, ga dan gewoon voor een flatterend rommelig kapsel zoals deze beauty hier. Hoewel het prima is om deze stijlen bij een bepaalde gelegenheid te dragen, raden we ze echt niet aan als alledaagse kapsels als je gezond haar wilt.

Omdat je natuurlijke kleur bovenaan blijft, zullen de groeiende wortels in je kapsel opgaan in plaats van het te verpesten. Maar vergeet niet dat dit meestal alleen gebeurt als je deze strakke kapsels elke dag draagt, gedurende een lange periode. Een kapsel hebben dat past bij je haartype, gezichtsvorm en teint is echt de sleutel tot het bezitten van je stijl. Vanwege de dichtheid van dit type haar zijn verticale haarstylingprestaties lastiger te beheersen, dus voor het gemak is het het beste om met zwaartekracht te werken in plaats van ertegen.

Zorg ervoor dat je om een schokkerige bob met beweging vraagt, want „de persoonlijkheid van dit kapsel is stijlvol en zorgeloos”, zegt ze.