Hoe worden kapsels genoemd?

Kapsel en soorten kapsel - ThesaurusaFro. Een kapsel met veel strakke krullen in een grote ronde vorm, pony. Amerikaan een pony in je haar, bijenkorf. Leer deze kapselnamen om uw woordenschat over menselijke lichaamsdelen in het Engels te verbeteren en te vergroten.

Hij bond zijn haar vast in een pixie-snit. Haar haar was stijlvol in een bob geknipt. Ze ziet er het beste uit in halflang haar. Elk meisje ziet er buitengewoon mooi uit in lang haar.

Mijn zus heeft kort blond haar. Ze rolde haar haar op tot een nette knot bovenop haar hoofd. Haar lange golvende haar was vastgebonden met een strik. Het kapsel van de mannenknot steeg op als een edgy, modieus alternatief voor het op natuurlijke wijze dragen van lang haar van mannen.

Een kam over of combover is een kapsel dat wordt gedragen door kale of kalende mannen waarbij het haar lang wordt gegroeid en over het kale gebied wordt gekamd om kaalheid te minimaliseren. Ze was ongeveer elf, met lang rood haar in twee vlechten. Als het gaat om mannenhaar, is het krijgen van een knipbeurt ingewikkelder dan weten dat je een kort, medium of lang kapsel wilt. Kapsels voor mannen zijn functionele modeverklaringen geworden, en de snit die je krijgt is een weerspiegeling van je stijl en persoonlijkheid.

Met zoveel verschillende soorten kapsels om uit te kiezen, kan het een uitdaging zijn om het beste herenkapsel te kiezen dat bij je haarlengte en textuur past. Sommige mannen willen een buzz-snit met een middenhuidvervaging voor een onderhoudsarme ruige look, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan een ondersnijding met een kam voor een trendy zakelijk professioneel kapsel. Of je nu een kort kapsel aan de zijkanten en achterkant wilt voor een moderne snit of een langere stijl bovenop voor grenzeloze stylingopties, je zult meer willen weten over de verschillende kapselnamen. Om u te inspireren met snitten en stijlen, hebben we een lijst samengesteld met de soorten kapsels die mannen nu kunnen krijgen.

Van de fade tot de ondersnijding en het zijgedeelte tot de quiff, verken deze verschillende kapsels om de namen van stijlen te vinden die je wilt bij je volgende kappersbezoek. De fade is een mannenkapsel waarbij het haar aan de zijkanten en achterkant van je hoofd geleidelijk korter wordt van boven naar beneden. Het proces van vervaging van de ene lengte naar de andere wordt over het algemeen bereikt met behulp van tondeuses. Omdat de fade in verschillende stijlen verkrijgbaar is, is het belangrijk om je kapper te vertellen welk type fade-kapsel je wilt.

U kunt kiezen voor een lage, midden of hoge vervaging om te bepalen waar de snede taps toelopend is. Je kunt ook beslissen hoe kort je de snit wilt vervagen door om een kale vervaging te vragen, waardoor je haar in je huid wordt gemengd. Ook bekend als een taper, is de taps toelopende fade een strak modern kapsel dat nog steeds populair is in kapperszaken. Het belangrijkste verschil tussen de taper en fade is dat de fade cut in de huid wordt gemengd, terwijl de taper zeer kort haar achterlaat.

De taper is een ongelooflijk chique en stijlvolle look die elke man kan krijgen om zijn uiterlijk te verbeteren. De lage vervaging heeft een meer gelijkmatige en geleidelijke mix tussen het korte haar rond de oren en het langere haar bij de kruin dan andere taps toelopende of vervagende kapsels. De lage fade is subtieler dan sommige van de andere fade-opties, maar op geen enkele manier minder stijlvol. Zoals bij elke vervaging, wilt u regelmatig knippen om de strakke look te behouden.

De lage vervaging past uitzonderlijk goed bij wat stoppels of een korte baard. De high fade is een soort fade met een meer plotseling contrast tussen de langere bovenkant en kortere zijden. Het sterk vervagende kapsel begint aan de bovenkant van de zijkanten en achterkant en loopt snel taps toe. Vet en edgy, deze vervaagde snit biedt zeer kort haar voor een frisse look.

De mid fade biedt de perfecte balans tussen een hoge en lage fade, waardoor een gedurfde maar moeiteloos coole look ontstaat. Een mid-fade kapsel is een snit die begint in het midden van het hoofd en taps toeloopt naar de oren en halslijn. Deze medium fade mengt geleidelijk de korte zijden en rug in het langere haar en kan de ideale aanvulling zijn op een stijlvol zakelijk professioneel kapsel. Je kunt je kapper vragen om een midden kale vervaging voor een edgy afwerking.

Als je de eerste stappen wilt zetten naar een meer trendy kapsel, dan is de mid cut fade een goede keuze. De huidvervaging is een zeer korte kapselstijl waarbij het haar korter langs de zijkanten en achterkant moet worden geknipt en de snede geleidelijk in de huid moet worden gemengd. Dit type fade-kapsel, ook wel bekend als een kale vervaging, is een edgy en gedurfde look die regelmatig naar de kapper moet gaan om te behouden. Je kunt het kale kapsel combineren met trendy kapsels om een stijlvolle look te creëren.

Of je nu een hoge, midden of lage huidvervaging wilt, praat met je kapper over het toevoegen van deze functie aan je snit. De ondersnijding is een zeer populair modern kapsel waarbij de zijkanten en achterkant kort worden geknipt of geschoren. Traditioneel heeft het ondersnijdingskapsel een volledige ontkoppeling en is het niet vervaagd, en het haar bovenop blijft veel langer. Sommige jongens zullen hun kapper vragen om de snede taps toe te passen om een ondersnijding te creëren.

De ondersnijding kan worden gecombineerd met verschillende herenkapsels om een trendy look te creëren. Het haar bovenop kan worden gekamd, opzij worden geveegd, naar achteren worden glad gemaakt, opgeborsteld, gestyled tot een pompadour of gemaakt om een quiff te krijgen. Uiteindelijk is de ondersnijding een van de coolste „korte” aan de zijkanten, lang aan de bovenkant kapsels die je tegenwoordig kunt hebben. De losgekoppelde ondersnijding heeft een scherp contrast tussen het lange haar aan de bovenkant en de kortere zijden in plaats van het geleidelijk mengen van een taps toelopende of vervaging.

Als cool kapsel voor jongens is de losgekoppelde ondersnijding zowel gedurfd als knap. Het contrast zal gunstig zijn voor mannen met ronde of ovale gezichtsvormen om wat hoekige kenmerken toe te voegen, maar elke man kan deze snit bereiken. De com-over is een iconische herensnit die zowel verfijnd als cool is. Je kunt de kam combineren met een taper, fade of undercut voor een strakke, moderne look.

Bij het stylen wil je al je haar van de ene naar de andere kant kammen, waardoor een geveegde look vol volume en beweging ontstaat. Het kam-over-kapsel is een populaire stijl voor mannen met dik steil haar die een kort tot middellang kapsel willen. De crew-cut is een schone en frisse stijl voor de moderne man. Dit kapsel is rondom kort, waardoor het onderhoudsarm is en gemakkelijk te stylen is.

Het kortere haar bovenop is traditioneel omhoog of opzij gestyled, en de snit wordt vaak gecombineerd met een fade, taps toelopende of ondersnijding aan de zijkanten. De crewcut werkt voor alle haartexturen, vereist regelmatig bezoek aan de kapper en heeft een product van gemiddelde tot hoge hold nodig voor styling. Voor een gemakkelijke snit met iets meer lengte dan een zoemend hoofd, is het kapsel met ronde snit de juiste keuze. Stekelig haar is een gewaagde look die populair is sinds de jaren 90 en waarbij stylingproducten worden gebruikt om het haar in rechtopstaande punten te vormen.

Als coole trendstijl trekken stekelige kapsels de blik naar boven, eisen aandacht en stralen ze zelfvertrouwen uit. Om een ultra-trendy en moderne look te krijgen, combineer je je stekelige kapsel met een hoge of mid fade aan de zijkanten en achterkant. Stekelige kapsels werden een haartrend in de jaren 90, maar de moderne variant gebruikt matte pomade of wax in plaats van gel voor een gestructureerde, natuurlijke afwerking. De komsnit is een klassiek kapsel met een gelijkmatige snit rondom het hoofd.

Hoewel je de komsnit misschien herkent aan zijn populariteit in de jaren 90, wordt het moderne komkapsel geleverd met een fade of ondersnijding aan de zijkanten voor een edgy stijl. Ook bekend als het champignonkapsel, is de komsnit een kapsel in franjesstijl dat rommelig is maar gelijkmatig over de achterkant en zijkanten wordt gesneden. De bovenste knoop is een lang mannenkapsel waarbij je haar wordt verzameld in een knot op de bovenkant van je hoofd. Edgy en cool, de bovenste knoop kan overal met lang haar worden gedragen, maar wordt vaak gecombineerd met geschoren zijkanten, ondersnijding of een fade voor een krachtig en opvallend uiterlijk.

De bovenste knoop was een paar jaar geleden een rage, en sommige jongens hebben nog steeds de look. Korte kapsels aan de achterkant en zijkanten zijn een populair type herenkapsel over de hele wereld. De korte achterkant en zijkanten kunnen vervagen, taps toelopend of ondersnijding rond de achterkant en zijkanten. Dit coole kapsel past bij alle haarlengtes en texturen en dient om het langere haar bovenop je hoofd te accentueren en je gelaatstrekken visueel in balans te brengen.

Hoewel het gebruik van een kleine hoeveelheid pomade een moderner uiterlijk zal creëren, zal het gebruik van een behoorlijke klodder wet-look gel leiden tot een cool rockabilly-kapsel. Tegenwoordig heeft het kapsel een modernere aanpak en leent het zich goed voor personalisatie; dit kan met verschillende kleuren en lengtes zijn. De gladde achterkant is een nat kapsel dat bedoeld is om er goed in elkaar uit te zien, dus je wilt een hoogglans product met hoge hold gebruiken, zoals een pomade of gel voor je gladde rug. De gladde achterkant is een klassiek kapsel dat vaak wordt gestyled door zakelijke professionele mannen en jonge stijlvolle tienerjongens.

Maar de belangrijkste kapselnamen voor mannen zijn een buzz cut, een pracht, een crew cut, een zijdeel, een bovenste knoop, een mannenbroodje, een Franse oogst, een faux havik, een komsnit, een taps toelopende, een fade, een ondersnijding, een kam over, een gladde rug, een quiff, een pony, pony, een Caesar-snit, een Ivy League, een mannenvlecht, een man ytail, een lange bovenste korte zijden kapsel, dreads, spikes, enz. De pompadour is een tijdloos herenkapsel met langer haar aan de voorkant met kort haar aan de zijkanten en achterkant. Het vormen van haar kan worden beschouwd als een aspect van persoonlijke verzorging, mode en cosmetica, hoewel praktische, culturele en populaire overwegingen ook van invloed zijn op sommige kapsels. Lange kapsels kunnen worden beschouwd als kapsels die bij vrouwen verder reiken dan de schouders en bij mannen tot voorbij de kin.

Net zoals het klinkt, is een kapsel aan de zijkant voor heren een look waarbij het haar aan één kant is gescheiden. Een buzz cut-kapsel is vooral een geweldige optie voor mannen met dik haar, maar kan een modieuze look zijn als je dunner wordend haar of een terugwijkende haarlijn hebt. Als een stijlvolle look voor heren, wordt het kapsel aan de zijkant bereikt door het haar aan één kant te scheiden. .