Wat is het meest voorkomende kapsel?

Kort krullend haar met een bijgesneden baard · 5.Zeker, je kunt de dobbelstenen gooien op een flash-in-the-pan kapsel dat van de pagina's van een hipsterwebsite is opgelicht, of je kunt naar de kapperszaak gaan en om een snit vragen die altijd werkt. Mocht u de voorkeur geven aan het laatste, laat dan onze definitieve lijst met de 10 beste kapsels en kapsels voor mannen uw gids zijn. Trouw aan zijn naam, zet de buzz cut de elektrische zoemer in gebruik, die aan alle kanten kort gaat. Het waadt regelmatig in en uit de populaire cultuur, maar stopt nooit echt met trending.

Brad Pitt en David Beckham zijn slechts twee van de vele beroemdheden die deze klassieke snit het juiste resultaat geven. Onnodig te zeggen dat geen enkele lijst met de beste herenkapsels compleet is zonder de buzz-cut. Wie houdt er tenslotte niet van een kapsel dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Aan de andere kant moet je je bewust blijven van de snit als stijlstatement. Overweeg om het te combineren met edgy of zelfs agressieve get-ups, waardoor de openlijk mannelijke kwaliteiten worden versterkt.

Een losse ondersnijding is een geweldige variatie op het klassieke herenkapsel. Het heeft een langere bovenkant die rommelig of glad kan worden gestyled voor een schonere look. En als je een randje wilt toevoegen aan dit populaire herenkapsel, combineer het dan met een baard. Ongetwijfeld waren de jaren vijftig een stijlbepalend decennium, een keerpunt toen het grootste deel van de tijdloze stijl.

Wat was het populairste kapsel in de jaren zeventig voor mannen? Het belangrijkste kapsel uit 1970 dat mannen droegen was lang. Een ander kapsel dat het nieuwe jaar heeft gehaald als een van de meest populaire kapsels voor mannen, is het faux hawk-kapsel. Nauw verwant aan de mohawk, biedt de faux hawk (ook bekend als fohawk) de edgy en trendy aspecten van de mohawk zonder al het drama. In tegenstelling tot het mohawk-kapsel, met geschoren zijkanten en een dramatische strook haar die van voren naar achteren door het midden van het hoofd loopt, heeft de fohawk een meer geleidelijke overgang tussen het lange haar en de vervaagde zijkanten.

Een faux hawk-kapsel is een uitstekende optie voor de modieuze man die de punkweekenden wil spelen en er professioneel uit wil zien op kantoor. Het hybride kapsel is een van de lange kapsels aan de bovenkant met korte zijden die een meer praktische benadering heeft, net als die in de 'salon'. Volume, textuur en vervaging in de lagere delen maken deze stijl schoon, een populair kapsel.