Wat je kapsel zegt over je persoonlijkheid?

Asymmetrische kapsels laten zien dat een vrouw leuker, avontuurlijker en een doorzetter is zoals iemand met een stompe snit. De botte sneden tonen een persoon die direct en to the point is, geen tijdverspiller. Degenen die kiezen voor kale of geschoren hoofden zijn romantici. De kleurkeuze spreekt ook over je persoonlijkheid.

Je haar maakt een statement over jou. Of het nu lang, kort, krullend of recht is, je kapsel weerspiegelt je persoonlijkheid. Sommige mensen veranderen hun kapsels regelmatig, terwijl anderen hun hele leven hetzelfde kapsel behouden. Het maakt niet uit wat je kapsel is, het vertegenwoordigt jou in de wereld.

Dus, wat onthult je kapsel over je persoonlijkheid? Als je een superkort wash-and-go-kapsel hebt, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat je je niet druk wilt maken over dingen in het leven, inclusief je haar. Je kapselkeuze is geheel aan jou, maar overweeg het beste kapsel voor je levensstijl of werk. Van de bob tot de stompe snit, kortere kapsels worden meestal geassocieerd met ongecompliceerde, serieuze en professionele vrouwen die slim en veel klasse hebben. Hun leven staat op het punt enorm te veranderen, dus een kapsel geeft ze een gevoel van iets dat ze kunnen beheersen.

Je kunt een dramakoningin zijn die van aandacht houdt, dus standaard laat je je kapsel opvallen zodat je opgemerkt wordt. Deze 'do is ook erg indicatief voor iemand die logica boven alles waardeert, dus vrouwen met dit kapsel zijn over het algemeen echt goede denkers. Ga je gang en draag je haar trots, luid en zo lang of kort als je wilt, want het is je kapsel en het laat je persoonlijkheid zien. Madame de Pompadour, de beruchte minnares van koning Lodewijk XV, stond bekend om haar over-the-top kapsels, zoals de Pompadour.

In gesprek met FEMAIL splitst Tom, die op Instagram over zijn werk post, negen van de meest populaire kapsels op en deelt wat ze onthullen over de persoon die ze draagt. Dit kapsel kan ook betekenen dat je altijd op zoek bent naar de volgende opwindende romance, omdat je van de vroege stadia van liefde houdt. Als je kapsel een unieke snit en kleur heeft, ben je waarschijnlijk een kunstenaar die graag out of the box gaat. Niet alleen kunnen je gelaatstrekken je het een en ander over jezelf vertellen, je kapsel kan ook dingen over jou onthullen, zegt Jean Haner, een expert in gezichtslezen en auteur van The Wisdom of Your Face,.

Om de studie te citeren: „Ze wilden hun haar ontspannen omdat de vrouwelijke figuren en leeftijdsgenoten in hun leven relaxers kregen en verschillende kapsels probeerden.