Wat is op dit moment het populairste herenkapsel?

Korte herenkapsels zoals de Franse crop, zijgedeelte, hoog en strak en pony kunnen modieus en onderhoudsarm zijn, maar stijlen van gemiddelde tot lange lengte zijn sterk trending. Tegenwoordig is er een overvloed aan trendy kapsels, van gedurfde kapsels tot de nieuwste nieuwe looks en van scherpe crewcuts tot coole quiffs. Een losse ondersnijding is een geweldige variatie op het klassieke herenkapsel. Het heeft een langere bovenkant die rommelig of glad kan worden gestyled voor een schonere look.

En als je een randje wilt toevoegen aan dit populaire herenkapsel, combineer het dan met een baard. Ongetwijfeld waren de jaren vijftig een stijlbepalend decennium, een keerpunt toen het grootste deel van de tijdloze stijl. Wat was het populairste kapsel in de jaren zeventig voor mannen? Het belangrijkste kapsel uit 1970 dat mannen droegen was lang. Natuurlijk kun je de dobbelstenen gooien op een flash-in-the-pan kapsel dat van de pagina's van een hipsterwebsite is opgelicht, of je kunt naar de kapperszaak gaan en om een snit vragen die altijd werkt.

Mocht u de voorkeur geven aan het laatste, laat dan onze definitieve lijst met de 10 beste kapsels en kapsels voor mannen uw gids zijn. Het beste wat mannen met dikke haartypes kunnen doen, is voor een vervaagd herenkapsel gaan en hun textuur zijn ding laten doen. U kunt het kapsel naar uw voorkeur personaliseren door er interessante details aan toe te voegen, zoals een vervaging. Er zijn meerdere manieren om dit kapsel te dragen, waaronder het combineren met een fade die een subtiel contrast creëert met het haar aan de achterkant, zijkanten en bovenkant.

Daarover gesproken, een baard zal deze hipster er virieler uit laten zien, en dat is goed nieuws voor mannen die dat ruige gevoel willen behouden en er meteen hip uit willen zien. Het Ivy League-kapsel is ontworpen voor mannen die elegantie waarderen en verfijning zoeken in elk stijldetail. Het is een klassiek herenkapsel en ongelooflijk populair omdat het een gepolijste en stijlvolle uitstraling creëert. Een populaire keuze zou zijn om wat lengte bovenop te houden, zodat je kunt pronken met je natuurlijke haarpatroon, maar combineer het met korte zijkanten en achterkant voor een frisse en moderne aanpak.

Het is het beste om je gezichtshaar af te scheren voor een heel frisse en moderne aanpak, hoewel sommige mannen er de voorkeur aan geven om een contrast te creëren door stoppels op hun kin achter te laten of zelfs voor een baard te kiezen. Het mannenbroodje is dat gekke mannenkapsel dat viraal werd en een nummer één reden werd voor mannen om hun manen uit te laten groeien. Het kapsel met twee blokken is iets dat de regels in haartrends voor mannen zal dicteren en een van de eerste Aziatische kapsels wordt die mannen van over de hele wereld graag rocken. Zo hebben vrouwen met halflang en langer haar hun lokken jarenlang gestyled, dus nu is het een uitstekende kans voor mannen om volume toe te voegen en hun schouderlengte te behouden - dat is goed.

Het houden van wat lengte op de bovenkant van het hoofd kan de scherpte van de look aanvullen en een evenwichtiger uiterlijk creëren. Er is ook de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende lengtes, en de look past bij alle haartexturen, met name golvend en gestructureerd haar. Dit frisse herenkapsel leek soms bot, met een enkele uniforme lengte helemaal over, of het bood een secundaire textuurdimensie door onregelmatige lengtes.