Welk type kapsel past bij een lang gezicht?

Zachte krullen en golven zullen je gelaatstrekken opheffen, terwijl het verhogen van het volume van je haar aan de zijkanten de illusie geeft van een kortere gezichtsvorm. Een gelaagde krullende stijl van gemiddelde lengte ziet er het beste uit bij mensen met lange gezichten, omdat het door de achterkant, zijkanten en bovenkant is gelaagd met veel body en veerkracht. Hier laat Olga Kurylenko zien hoe een pony kan helpen om je gezichtssymmetrie in evenwicht te brengen en zelfs een groter voorhoofd te flatteren. Ik kan geen genoeg krijgen van gordijnpony op langwerpige gezichtsvormen, zegt Lehmann.

Ze zijn niet alleen in stijl, maar ze verkorten het uiterlijk van het voorhoofd om het gezicht ovaler te laten lijken. Kerry Washington's half-up, half-down 'do is op zoveel manieren vleiend. Ten eerste geven natuurlijke krullen volume en breedte. Nauwelijks aanwezige krullende pony dient om het gezicht in te korten.

De schouderlengte is slechts de kers op de taart. De pixie-snit is over het algemeen het meest gewild bij vrouwen met lange gezichten. Je kunt echter kiezen voor een lang uitgesneden pixie als je ouder bent dan 40 jaar of in de middelbare leeftijdsgroep. Face-framing pony en kaaklengte bobs zijn geweldige kapsels voor lange gezichtsvormen omdat ze voorkomen dat er meer lengte wordt toegevoegd.

Een halflange shag met schokkerige pony is een geweldig kapsel om een lang gezicht in te korten en tegelijkertijd de ideale ovale gezichtsvorm te creëren met perfecte face-framing-lagen. Gestyled in grote, getextureerde krullen, creëert dit zijgeveegde kapsel enorm volume aan één kant van haar gezicht om het oog opzij te trekken en de aandacht weg te leiden van de langwerpige vorm van haar gezicht. Voor bob-kapsels zoals deze ben ik dol op een goed gestructureerde haarlak van droogshampoo, een spray op poederbasis. Voeg daar een beetje haarspray en gel aan toe met de krultang, en het resultaat is dit prachtige kapsel dat een enorme boost kan zijn voor je stijlstatement.

Daarvoor was ze contentschrijver en combineerde ze haar schrijf- en onderzoeksvaardigheden om meer dan 200 goed presterende artikelen over kapsels te schrijven, haarverzorging, en. Dit type kapsel voor een lang gezicht verandert je in de diva die je zelf ziet zonder het extra gedoe. Wat de algehele look betreft, opent dit type kapsel echt en omlijst het gezicht van de drager en biedt het veel veelzijdigheid bij het stylen. De kapsels voor lange gezichten zijn de meest trending en populaire stemmen in de afgelopen decennia samen en van vrouwen van de hele wereld.

In plaats daarvan kun je je lokken stylen in golven, lagen, krullen en andere ongelooflijke kapsels die hierboven zijn genoemd. De beste kapsels voor lange gezichten zijn zo geknipt en gestyled dat het gezicht breder lijkt omdat het de extra verticale lengte in het gezicht in evenwicht brengt. U zult aangenaam verrast zijn om te ontdekken hoe de juiste kapsels uw gezichtsvorm en gelaatstrekken tot in de perfectie kunnen pronken.