Icon

Het begon met een visie. Twee beauty-experts van verschillende culturen en werelddelen gaan samenwerken en leggen de basis voor een nieuw, toekomstgericht bedrijf. Een bedrijf met een multidimensionale focus op groene technologie, 'liquid fashion' en de krachtige energie van schoonheid.

 

 

I.C.O.N. FOUNDERS

 

 

Chiara Scudieri

 

“It is our promise to provide products that are needed, rather than trendy. We’re about beauty that lasts. Each formula is painstakingly crafted, then hand-tested. Nothing goes to our stylists or to consumers without meeting I.C.O.N.’s standards.”

 

 

Chiara begon haar carriere als hairstyliste en ontwikkelde al snel een fascinatie voor het vak, de branche en de mogelijkheden die het bood. Ze richtte zich op onderzoek, ontwikkeling en het creëren van innovatieve producten, altijd met flair, durf en stijl. In 2002 ging ze samenwerken met Jorge Rubin vanwege haar vermogen om trends te vertalen naar nieuwe, opwindende producten. Het resultaat was I.C.O.N.

 

Een kunstenares op het gebied van haar, een visionair op het gebied van productontwikkeling en altijd bezig om met haar formules verwachtingen te overtreffen. Haar educatieprogramma’s zijn gericht op de toekomst van onze branche en ontworpen om informatie te delen met elke salon en stylist wereldwijd. Haar creatieve visie kun je terugvinden in elk aspect van I.C.O.N., van onze producten tot de STATE OF seizoenscollecties en meer.

 

Chiara Scudieri woont in Los Angeles, California.

 

 

 

Jorge Rubin

 

“The beauty industry had become too much of a commodity. We wanted to bring it back to its truest self: where quality, performance and the highest of standards is the rule, not the exception. That’s just good business–no, that’s GREAT business.”

 

 

Als succesvol salon eigenaar en ondernemer, kijkt Jorge vanuit de praktijk naar de professionele salon branche. Zijn doel is creativiteit en succesvol ondernemen samen te laten gaan om zo de salon naar een hoger niveau te brengen. Zijn persoonlijke motto is dat je vandaag moet beginnen met de dingen die er morgen toe doen.

 

Jorge Rubin woont in Los Angeles, California en brengt veel tijd door in zijn geboorteland Spanje.

Hij is op beide continenten, USA en Europa, verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van I.C.O.N.